#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Φερέιρα: «Απογοητευτικοί, ασόβαροι, αδιάφοροι»

Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί από νωρίς οριστικά το… τρένο του τίτλου, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα προκειμένου να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι άφησαν τρεις βαθμούς στην έδρα του Πανθρακικού (1-0).


Πριν την σημερινή προπόνηση στην Παιανία, ο Πορτογάλος τεχνικός έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους: «Με έχετε απογοητεύσει έως τώρα. Είστε ασόβαροι. Δουλεύουμε τόσο καλά και τόσο σκληρά στις προπονήσεις και στο γήπεδο παρουσιαζόμαστε διαφορετικοί. Λες και δεν είστε οι ίδιοι άνθρωποι. Όταν βγαίνετε στο γήπεδο, παίζετε όπως να 'ναι. Δεν έχετε συγκέντρωση, δεν έχετε πειθαρχία, δεν βγάζετε πάθος, μοιάζετε πολλές φορές να μην σας ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά σας».

Συνεχίζοντας την αυστηρή κριτική του, είπε: «Παίξαμε με δύο αντιπάλους (, ΠΑΣ, Πανθρακικός) από τους οποίους είμαστε ανώτεροι και εσείς τους κάνατε να φαίνονται σούπερ. Δεν μπορεί να χαρίζουμε γκολ και βαθμούς σε ομάδες τις οποίες μπορούμε να νικήσουμε εύκολα. Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, όχι ο αντίπαλος».

Και επέμεινε: «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό και οφείλουμε να δείχνουμε την ανάλογη εικόνα. Μας ακολουθεί παντού κόσμος και δεν πρέπει να τον απογοητεύουμε. Ακόμα και όταν χάνουμε, αυτός πρέπει να ξέρει ότι τα έχουμε δώσει όλα. Όχι να του δίνουμε την αίσθηση ότι δεν ενδιαφερόμαστε».

Εν συνεχεία έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση: «Μόνο με δουλειά και αλλαγή νοοτροπίας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Τώρα παίζουμε με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία και μετά σε ουδέτερη έδρα με τον Ατρόμητο. Δεν θέλω να δω παρόμοια φαινόμενα. Θέλω να κάνουμε μία νέα αρχή, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους μας».

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο των Ελλήνων παικτών της ομάδας: «Από εσάς που έχετε γεννηθεί εδώ και αντιλαμβάνεστε καλύτερα τι συμβαίνει, που ξέρετε τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός, περιμένω πιο πολλά. Πρέπει να βοηθάτε τους συμπαίκτες σας, να τους δίνετε να καταλάβουν που ήρθαν. Πάρτε πρωτοβουλίες, επιτέλους».

* Και τυπικά σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με τη Μάριμπορ. Το κλίμα είναι βαρύ μετά την νέα απώλεια που έφερε την ομάδα στο -7 από την κορυφή, όλοι όμως βλέπουν την αναμέτρηση στη Σλοβενία ως μια καλή ευκαιρία για μια νέα αρχή. Πέραν των Λαγού και Φουρλάνου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω των μικροπροβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι για το ματς της Πέμπτης. Σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Πανθρακικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου