#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό»

«Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα από εμένα. Θέλω να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό»…


Με τον τρόπο αυτό ο Πάουλο Μασάντο οριοθέτησε τους στόχους του με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά από την πρώτη του γνωριμία με τους οπαδούς της ομάδας για τους οποίους υπέγραψε αυτόγραφα στο Red Store στο Καραϊσκάκη.

«Είναι ωραίο να γνωρίζω από κοντά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και να του δίνω αυτόγραφα. Η παρουσία τους εδώ δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και αποδεικνύει ότι είναι ένας σύλλογος που παίζει μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για ό,τι καλύτερο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό είναι σημαντικό να είσαι κοντά στον κόσμο», τόνισε –αρχικά- ο Πορτογάλος άσος ο οποίος στη συνέχεια έθεσε υψηλά τον πήχη…

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπά. Ακόμη δεν έχει δει τίποτα από εμένα. Έχω πολλά να δώσω στην ομάδα. Θέλω να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό και να αφήσω στο στίγμα μου στην ομάδα», επεσήμανε ο Μασάντο.

«Τρεις ήμερες μετά από μια τέτοια ήττα μπορεί να είναι καλό που παίζουμε ένα αγώνα πρωταθλήματος γιατί με μια νίκη θα ανακάμψουμε», κατέληξε σχολιάζοντας το κακό αποτέλεσμα με τη Σάλκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου