#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Βασικός ο Γκρέκο, "χτυπάει" ενδεκάδα ο Φέισα

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Γιάννινα, τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα για το ματς με τον ΠΑΣ. Η πιθανή ενδεκάδα.



Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με ανυπομονησία το ματς με την Σάλκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" του οποίου το αποτέλεσμα ενδέχεται να κρίνει σε σημαντικό βαθμό την φετινή πορεία των Πειραιωτών στο θεσμό, όμως πριν από την Τρίτη υπάρχει το... Σάββατο και αυτό το γνωρίζουν καλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Όπου Σάββατο βάλτε δίπλα την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League (19:30, Novasports2), σε ένα ματς που μόνο εύκολο δεν προμηνύεται για τους νταμπλούχους Ελλάδας

Δεν είναι μόνο ότι, θέλοντας και μη, στην άκρη του μυαλού των παικτών θα υπάρχει το μεγάλο ματς με τη Σάλκε (18/9, 21:45) αλλά και το ότι ο αντίπαλος θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από θετικότατο αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1-1).

Επιπλέον, το γήπεδο των "Ζωσιμάδων" που θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι σε κακή κατάσταση εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (πολλή βροχή), κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει έξτρα καταπόνηση για τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ αν θέλουν να κάνουν το "3 στα 3" στο πρωτάθλημα.

Πέρα από όλα αυτά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει έναν ακόμα "πονοκέφαλο", και αυτός αφορά τα πρόσωπα που θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα.

Όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιλέξει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού τον Λεάντρο Γκρέκο.

Αφενός μεν για να δώσει ανάσες στον Ιμπαγάσα, ενόψει Σάλκε, αφετέρου διότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Ιωαννίνων είναι κακός και κρύβει κινδύνους, οπότε θα ήταν προτιμότερο για τους "ερυθρόλευκους" να προφυλαχθεί ο Αργεντινός μέσος.

Εκτός όμως από τον πρώην άσο της Ρόμα, είναι πιθανό να βρει θέση στην αρχική ενδεκάδα και ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο Σέρβος μέσος αγωνίστηκε και στα δύο ματς της Εθνικής Σερβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 τις προηγούμενες μέρες και έδειξε σε καλή κατάσταση, αναγκάζοντας τον Ζαρντίμ να σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή κόντρα στον ΠΑΣ.

Τέλος ο Ζαρντίμ σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης και του Νταβίδ Φουστέρ, καθώς θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ισπανό μεσοεπιθετικό πριν το ματς με τη Σάλκε, όπου το πιθανότερο είναι πως θα πάρει φανέλα βασικού.

Μια πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς είναι εξής: Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Γκρέκο, Αμπντούν (ή Φουστέρ), Μασάντο, Τζεμπούρ (ή Μήτρογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου