#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ακολουθούν οι ανανεώσεις

Μεταγραφές τέλος για τον Ολυμπιακό και η διοίκηση αναμένεται να ασχοληθεί με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που έχει προγραμματίσει. Στη σχετική λίστα ανήκουν τα ονόματα των Βασίλη Τοροσίδη, Ράφικ Τζεμπούρ, Χοσέ Χολέμπας, Νταβίντ Φουστέρ, Τζαμέλ Αμπντούν και Γιάννη Μανιάτη.

«Θα δώσω πολλά στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Ντιακιτέ.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι σύντομα θα υπάρξουν συζητήσεις με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, ώστε να παραμείνουν και άλλα χρόνια στην ομάδα.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να μίλησε μαζί τους λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Το μήνυμα που έστειλε σε όλους ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ ήταν το εξής: «Σας θέλω όλους εδώ, σας χρειάζεται η ομάδα».

Το πλάνο της διοίκησης είναι να κρατήσει όλους τους παίκτες, αφού είναι χρήσιμοι για την ομάδα. Πρόκειται για βασικά στελέχη, τα οποία έχουν προσφέρει πολλά όλο αυτό το διάστημα και ο Μαρινάκης παρουσιάζεται αποφασισμένος να τελειώσουν σύντομα οι συγκεκριμένες υποθέσεις.

Η κίνηση του προέδρου έδειξε ότι υπολογίζονται όλοι όσων τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι και χρειάζεται να είναι προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Ο Μαρινάκης έκανε το πρώτο βήμα και όλα αναμένεται να πάρουν τον δρόμο τους…

Οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζεμπούρ και Μανιάτης έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, όμως οι σχετικές συζητήσεις μπορούν να γίνουν με τους εκπροσώπους τους. Κάτι ανάλογο ενδέχεται να συμβεί και με τους Φουστέρ, Αμπντούν που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία.

Θα χρειαστεί χρόνο ο Ντιακιτέ

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από χθες το βράδυ και επίσημα ο Ντρίσα Ντιακιτέ. Ο αμυντικός χαφ από το Μάλι υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 διάρκειας, έχοντας περάσει πρώτα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, εκείνο που έχει σημασία είναι η ετοιμότητα του 27χρονου παίκτη εν όψει της πρεμιέρας του Champions League στις 18 του μήνα.

O διεθνής χαφ είπε στη διοίκηση ότι έχει κάνει ατομικές προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνο για να δουλέψει. Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στον Ντιακιτέ να ανεβάσει ρυθμό και σταδιακά να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Αλλωστε, από σήμερα θα ξεκινήσει ατομική προπόνηση και δεν θα μπει άμεσα στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου