#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μπορεί, αλλά αργεί

Αισιοδοξία υπάρχει, χρόνος όμως, όχι μπόλικος. Κάπως έτσι συνοψίζονται οι σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αναφορικά με το γήπεδο στο Βοτανικό.
Αισιοδοξία υπάρχει, χρόνος όμως, όχι μπόλικος. Κάπως έτσι συνοψίζονται οι σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αναφορικά με το γήπεδο στο Βοτανικό.

Όπως φαίνεται και από τη σύμβασης μεταβίβασης των μετοχών, ο Γιάννης Αλαφούζος διατηρεί τη ΓΗΠΕΛ, δείχνοντας πως πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός –σε βάθος χρόνου- μπορεί να αποκτήσει το δικό του σπίτι.

Η ΓΗΠΕΛ λοιπόν, διατηρείται στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ενώ αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση κατασκευής γηπέδου, υπάρχει προφορική διαβεβαίωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι θα πληρώσει το κόστος της ρήτρας που φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συχνά-πυκνά επαφή με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, εξετάζοντας το σενάριο να καταφέρει ο Δήμος να αντλήσει τα απαραίτητα για την κατασκευή του γηπέδου κεφάλαια. Φυσικά, επειδή μιλάμε για ένα ποσό γύρω στα 50 εκατομμύρια, στις μέρες μας δεν μπορεί να είναι κάποιος ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα υπάρξει γρήγορα λύση.

Για αυτό μέχρι να προχωρήσει η «Διπλή Ανάπλαση», οι «πράσινοι» βλέπουν Λεωφόρο με στόχο νωρίτερα τον Ιανουάριο να έχουν φύγει από το αφιλόξενο ΟΑΚΑ. Το κατά πόσο μια τέτοια μετακόμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας σεζόν θα φανεί από μελέτη που «τρέχει» ήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου