#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Βοτανικός αργεί, η Λεωφόρος όχι…

Το προεδρικό διάταγμα που υπογράφηκε αναφορικά με την Διπλή Ανάπλαση, ένα πράγμα σημαίνει.

Πως το γήπεδο στο Βοτανικό που ονειρεύονται πολλοί, θα καθυστερήσει κι άλλο μετά από αυτή την εξέλιξη.

Ο λόγος είναι απλός.

Το προεδρικό διάταγμα που ψηφίστηκε θα κατατεθεί στο ΣτΕ για να πάρει έγκριση. Για να την πάρει όμως, θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να συμφωνήσουν για το περιεχόμενο του. Αυτό όμως αποκλείεται, διότι αυτό που ψηφίστηκε, προβλέπει κατεδάφιση της Λεωφόρου πριν την παράδοση του γηπέδου στο Βοτανικό.

Κάτι, που έχει κάνει τον Ερασιτέχνη να «βράζει». Με τους ανθρώπους του συλλόγου να λένε ήδη πως θα το καταγγείλουν ως αντισυνταγματικό, βασιζόμενοι στο νόμο Μπιρμπίλη. Λογικό, διότι το μόνο που έχει ο Παναθηναϊκός σε αυτή την συμφωνία, είναι το γήπεδο «Απόστολος Νικολαιδης». Κι αν αυτό κατεδαφιστεί, τότε, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να πάθουν αυτό που έπαθε η ΑΕΚ και να μείνουν εντελώς χωρίς δικιά τους «στέγη».

Οπότε, όσο και να ονειρεύονται κάποιοι ένα νέο γήπεδο, κάθε φορά προκύπτει κι ένα νέο εμπόδιο το οποίο καθυστερεί όλο και περισσότερο το έργο. Για αυτό και ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του κάνουν τις σκέψεις για την επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μέχρι να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό, εάν ποτέ ολοκληρωθεί αυτό. Πάντως, ένας σύμμαχος στο προτζεκτ της Διπλής ανάπλασης είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο να χρηματοδοτησεί ο Δήμος το γήπεδο του Βοτανικού, μια και οι καιροί είναι δύσκολοι για ιδιώτες αφού το κόστος υπολογίζεται κοντά στα 80 εκ. €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου