#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Καλύτερα από πέρσι»

Την προηγούμενη σεζόν ήταν ο μοναδικός από τους Αμερικανούς της τριάδας που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ο οποίος έμεινε από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Κάιλ Χάινς και φέτος βρίσκεται στον Πειραιά και κάνει την δεύτερη του προετοιμασία με την φανέλα του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι.

Ο 26χρονος σέντερ του Θρύλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων» για την μέχρι στιγμής κατάσταση στα βουνά της Ευρυτανίας «Όλα πάνε πολύ καλά ως τώρα, δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός είχε την πολυτέλεια να δει τους περισσότερους παίκτες να μένουν στην ομάδα και ουσιαστικά συνεχίζουμε απ’ εκεί που σταματήσαμε πέρσι. Δουλεύουμε με τον νέο προπονητή και όλοι μαζί προσπαθούμε να χτίσουμε τη φιλοσοφία της ομάδας για τη νέα χρονιά».

Μετά από τις σκληρές προπονήσεις ο Χάινς μίλησε για το τι θέλουν οι ίδιοι οι παίκτες για τους εαυτούς τους φέτος «Πέρσι ήταν μια νέα εμπειρία για όλου μας, τώρα όμως τα πράγματα είναι παντού διαφορετικά. Έχουμε πετύχει πολλά και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όλοι περιμένουν πολλά από μας αλλά εμείς περιμένουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας. Έχουμε περάσει ένα χρόνο μαζί και πλέον ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είμαστε μια παρέα και είναι πιο εύκολο να δουλεύουμε μαζί. Αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο».

Τέλος ο Χάινς αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας «Θέλουμε να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα κι εκεί όλα είναι ανοιχτά και θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Ακούω πολλούς που λένε ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας στην Ελλάδα γιατί ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει. Εγώ λέω το αντίθετο. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα γιατί ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μια νέα ομάδα που θέλει και διψά να αποδείξει. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε εμείς καλύτεροι από πέρσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου