#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα τα δώσω όλα για τους τίτλους»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε θέση! Με γραπτή δήλωσή που απέστειλε στα ισπανικά ΜΜΕ και δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του ξεκαθαρίζει ότι παρά το γεγονός πως παραμένει λυπημένος αυτό δεν θα επηρεάσει την επιθυμία του κατακτήσει τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε θέση! Με γραπτή δήλωσή που απέστειλε στα ισπανικά ΜΜΕ και δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του ξεκαθαρίζει ότι παρά το γεγονός πως παραμένει λυπημένος αυτό δεν θα επηρεάσει την επιθυμία του κατακτήσει τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεταξύ άλλων, απαντά και σε αυτούς που τον κατηγορούν ότι ο λόγος που εξέφρασε τον προβληματισμό του είναι για να κερδίσει περισσότερα χρήματα.

Αναλυτικά αναφέρει η δήλωση του Ρονάλντο:

«Το γεγονός πώς αισθάνομαι λυπημένος και αυτό το εξέφρασα είδα πως δημιούργησε τεράστια αναταραχή. Με κατηγορούν ότι θέλω περισσότερα χρήματα, αλλά μια ημέρα θα καταλάβουν ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Σε αυτό το σημείο, θέλω απλώς να εγγυηθώ στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης ότι το κίνητρό μου, η αφοσίωσή μου και η επιθυμία μου να κερδίσω όλους τους τίτλους δεν θα επηρεαστούν.

Έχω τόσο μεγάλο αυτοσεβασμό, και άλλο τόσο σεβασμό για την Ρεάλ Μαδρίτης που ποτέ δεν θα μπορούσα να δώσω κάτι λιγότερο από ό,τι είμαι ικανός.

Αγκαλιές σε όλους τους οπαδούς της Μαδρίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου