#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Βλάχος: "Ούτε στη Β' ομάδα ο Φουρτάδο"

Ο Βαγγέλης Βλάχος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την επιθετική παρουσία της ΑΕΚ, στις δηλώσεις του μετά το φιλικό 1-1 με τον Ιωνικό, ενώ μίλησε με σκληρά λόγια για τον Φουρτάδο.
Ο Βαγγέλης Βλάχος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την επιθετική παρουσία της ΑΕΚ, στις δηλώσεις του μετά το φιλικό 1-1 με τον Ιωνικό, ενώ μίλησε με σκληρά λόγια για τον Φουρτάδο.

"Δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ ούτε εδώ. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και σήμερα. Το γκολ είναι η ουσία και χωρίς αυτό δεν μπορείς να κερδίσεις.

Η προσπάθεια που γίνεται είναι σεβαστή, γιατί είναι πολλά νέα παιδιά. Έχουμε ελπίδες για να δούμε κάτι καλύτερο. Κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει τώρα, κάνουμε υπομονή", τόνισε αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ένωση στο να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, για να ασκήσει στη συνέχεια σκληρή κριτική στον Φουρτάδο:



"Σήμερα χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν και ο Φουρτάδο τραγικός. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό θα κάνω. Είναι επιλογή μου που ήρθε, γι' αυτό το λέω εγώ.

Έτσι όπως είναι δεν μπορεί να παίξει ούτε στη Β' ομάδα. Έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αλλά σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου πρέπει να παίξει με δύναμη και με διάθεση".

Κληθείς τέλος να κάνει ένα γενικό σχόλιο για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νίκαιας (1-1), ο Βαγγέλης Βλάχος υπογράμμισε:

"Από τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, δύσκολα μπορεί να σταθεί κάποιο στην πρώτη ομάδα. Ο Τσούπρος έχει προσόντα, δουλεύουμε μαζί του, αλλά είναι ακόμη βαρύς και είναι πίσω στην τακτική.

Ο Βλάχος είναι αξιόλογος παίκτης και ό,τι κάναμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν από αυτόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου