#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ειδικό πρόγραμμα οι έμπειροι

Ειδικό πρόγραμμα συντήρησης θα ακολουθήσουν οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Κοντρέρας, καθώς ακολουθεί η διακοπή της Super League.
Ειδικό πρόγραμμα συντήρησης θα ακολουθήσουν οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Κοντρέρας, καθώς ακολουθεί η διακοπή της Super League.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει αγωνιστική κίνηση στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει διακοπή λόγω της έναρξης της προκριματικής φάσης για τις εθνικές ομάδες ώστε να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στην Βραζιλία.


Ήδη οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ όσοι παραμείνουν στο Ρέντη θα συνεχίσουν τις προπονήσεις.

Ειδικό πρόγραμμα συντήρησης όμως θα ακολουθήσουν κυρίως τρεις παίκτες των Πειραιωτών. Το βάρος θα πέσει στους τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων, όπως στους Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοδέστο και Πάμπλο Κοντρέρας, με τον Χιλιανό βέβαια να ακολουθεί και την αποθεραπεία του λόγω θλάσης που είχε υποστεί. Ειδικά ο Αργεντινός, ο οποίος παρουσιάζει μία ευαισθησία στους μυϊκούς τραυματισμούς θα πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικός.

Επόμενοι επίσημοι αγώνες για τους Νταμπλούχους Ελλάδας είναι πρώτα για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ενώ μετά θα ακολουθήσει η πρεμιέρα για το Champions League στο Φάληρο με αντίπαλο την Σάλκε. Και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει σε καλή κατάσταση και τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές του, κυρίως για το ματς απέναντι στους Γερμανούς, καθώς τους υπολογίζει για το βασικό του σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου