#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«ΟΚ» ο Μανιάτης για Σάλκε

Στο παιχνίδι με την Σάλκε στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη νίκη με σκορ 2-1 επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος για τον οποίο επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Πειραιώτες εν όψει της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League.


Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το ματς ακολούθησαν σήμερα μέρος του προγράμματος στο γήπεδο, συνεχίζοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας παράλληλα αποθεραπεία.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν ή συμμετείχαν σε κάποιο χρονικό διάστημα της χθεσινής αναμέτρησης γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μετά τις ασκήσεις επάνω στο τελείωμα των φάσεων, έκαναν μάλιστα και δίτερμα, στο οποίο συμμετείχε και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο διεθνής χαφ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες.

Ναι μεν, αλλά...

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη νίκη (2-1) επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα. Οι Πειραιώτες δείχνουν θετικά δείγματα στο δημιουργικό κομμάτι και βρίσκονται στο +7 από τον Παναθηναϊκό, όμως προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό η αμυντική τους λειτουργία.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα των «ερυθρόλευκων» και χρειάζεται άμεσα βελτίωση. Οι νταμπλούχοι «χαρίζουν» γκολ στους αντιπάλους τους και μπορεί αυτό στο μέλλον να τους στοιχίσει στη συνέχεια και ειδικότερα σε αγώνες υψηλού επιπέδου, όπως εκείνοι του Champions League.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να «χαμογελάει» για την εικόνα του Λεάντρο Γκρέκο και τη... φόρα με την οποία επέστρεψε από την Εθνική ο Κώστας Μήτρογλου. Μάλιστα, ο «πιστολέρο» έδειξε να συνεργάζεται καλά με τον Ραφίκ Τζεμπούρ και ίσως στο μέλλον - κυρίως στους αγώνες του πρωταθλήματος - ο Πορτογάλος τεχνικός επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο επιθετικό δίδυμο, απαντώντας στο ερώτημα αν χωρούν και οι δύο στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Θετική κρίνεται η εμφάνιση του Γκρέκο, κυρίως σε ό,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι. Αντίθετα, ο Μασάντο παρά τη δεδομένη και αναμφισβήτητη ποιότητά του δείχνει να μην έχει βρει ακόμα ακριβή ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Η εικόνα, όμως, του Ολυμπιακού όσον αφορά την αμυντική του λειτουργία θεωρείται βέβαιο πως θα είναι διαφορετική με τις επιστροφές των Τοροσίδη, Κοντρέρας και Μανιάτη στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, στον προσεχή αγώνα των Πειραιωτών με την Σάλκε για την πρεμιέρα του Champions League τα πράγματα δεν είναι όπως στο ελληνικό πρωτάθλημα. Χρειάζεται όλοι οι παίκτες της ομάδας να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, να έχουν τα απαραίτητα τρεξίματα και να μην υποπίπτουν σε αβίαστα λάθη που μπορεί να στοιχίσουν βαθμό ή βαθμούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για αυτό τον λόγο πρέπει όλοι στο Λιμάνι να ξεχάσουν το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ και να στρέψουν τη προσοχή τους στο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και οι συμπαίκτες επικράτησαν χθες με σκορ 2-0 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ με «σβηστές» τις μηχανές, μετρώντας τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα από την αρχή της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου