#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Βλάχος: «Τραγικός ο Φουρτάδο»

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο φιλικό (1-1) με τον Ιωνικό, ήταν ο Βαγγέλης Βλάχος.

Μάλιστα, ο προπονητής της «Ένωσης» δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση του Φουρτάδο που «δεν είναι για την πρώτη ομάδα» όπως είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε γενικά στην επιθετική δυστοκία που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

«Δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ ούτε εδώ. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και σήμερα. Το γκολ είναι η ουσία και χωρίς αυτό δεν μπορείς να κερδίσεις. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σεβαστή γιατί είναι πολλά νέα παιδιά. Έχουμε ελπίδες να δούμε κάτι καλύτερο. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει τώρα. Κάνουμε υπομονή», δήλωσε μετά το 1-1 της ΑΕΚ με τον Ιωνικό ο Βαγγέλης Βλάχος.

Για τον Φουρτάδο: «Σήμερα χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν και ο Φουρτάδο τραγικός. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Το λέω γιατί είναι επιλογή μου που ήρθε στην ομάδα. Με αυτή την εικόνα όμως δεν μπορεί να παίξει ούτε στη δεύτερη ομάδα. Έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης αλλά σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να παίζει με περισσότερη όρεξη».

Για να καταλήξει: «Από αυτά τα παιδιά που είδαμε δεν μπορεί να σταθεί κανείς στην πρώτη ομάδα. Ο Τσούπρος έχει προσόντα αλλά είναι ακόμη βαρύς και έχει μείνει πίσω στην τακτική. Ο Βλάχος είναι αξιόλογος και ότι κάναμε στο πρώτο ματς το οφείλουμε σε αυτόν. Ο Ιωνικός εύχομαι να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ, εκεί που είναι η θέση του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου