#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δέχεται πιέσεις

Πρώην ποδοσφαιριστές και ομάδες ασκούν πρέσινγκ στην ΑΕΚ για να λάβουν τα χρωστούμενα. Ορατός ο κίνδυνος των προσφυγών.
Πρώην ποδοσφαιριστές και ομάδες ασκούν πρέσινγκ στην ΑΕΚ για να λάβουν τα χρωστούμενα. Ορατός ο κίνδυνος των προσφυγών.

Η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είναι ένα πρόβλημα. Οχι το μεγαλύτερο, όμως. Διότι αν η τελευταία ελπίδα εξεύρεσης χρημάτων μέσω των Βιντιάδη - Χάρις πεθάνει, μαζί της θα πάρει και ολόκληρο τον σύλλογο που αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του.

Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, μα όσο περνά ο καιρός η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Η πίεση από όλες τις πλευρές αυξάνεται, αφού όλοι είναι απλήρωτοι. Από το προσωπικό, όπου η οφειλή έφτασε και πάλι αισίως τους τέσσερις μήνες, τους πρώην παίκτες, τους νυν ποδοσφαιριστές μέχρι και τη Λέγκια Βαρσοβίας, που έχει ακόμα να λαμβάνει ένα ποσό για τη... μεταγραφή του αιώνα, αυτή του Γκερέιρο, κι έστειλε σχετικό ραβασάκι! Τις τελευταίες μέρες η ΠΑΕ δέχεται συνεχώς οχλήσεις από εκπροσώπους πρώην ποδοσφαιριστών που ζητούν να λάβουν άμεσα τα οφειλόμενα και απειλούν με προσφυγές. Με Σπάτα έχουν επικοινωνήσει εσχάτως οι ατζέντηδες των Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, του Χιμένεθ (χρήματα έχουν να λαμβάνουν και οι βοηθοί του), ενώ εξακολουθούν να ισχύουν οι οφειλές προς Γιάχιτς, Μαντούκα, Μαϊστόροβιτς, Μπλάνκο. Οσες, δηλαδή, η ΑΕΚ έτρεχε να διακανονίσει τον Μάρτιο για να πάρει άδεια από την ΟΥΕΦΑ.

Την άδεια δεν την πήρε, αλλά ούτε και τους διακανονισμούς τήρησε. Γι' αυτό και την προσεχή εβδομάδα θα γίνει νέο μπαράζ επαφών με τους πρώην, προκειμένου να γίνουν νέοι διακανονισμοί. Μέσα στους παίκτες που πιέζουν για τα χρήματά τους είναι και ο Παντελής Καφές, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αν δεν βρεθεί άμεσα μία λύση για την ύψους 450.000 ευρώ οφειλή, θα κινηθεί νομικά.
Στα Σπάτα είναι συνειδητοποιημένοι για τη δυσκολία της κατάστασης και γνωρίζουν πως ο κίνδυνος των προσφυγών είναι αρκετά πιθανός, δεδομένου ότι αδυνατούν πρώτον να πληρώσουν τώρα και δεύτερον να δεσμευτούν πότε θα το κάνουν.



Ο Βάργκας κι ο κίνδυνος της ΦΙΦΑ


Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει καταθέσει προσφυγή στην ΑΕΚ και δεν την απέσυρε είναι ο Φαμπιάν Βάργκας.
Η υπόθεση του Κολομβιανού τελεσιδίκησε πριν από μερικές μέρες και εννοείται πως ο παίκτης δικαιώθηκε.

Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών του επιδίκασε 140.000 ευρώ και πλέον ο Βάργκας αν δεν λάβει τα χρήματά του μπορεί να απευθυνθεί στη ΦΙΦΑ. Η παγκόσμια ομοσπονδία αν μαζευτούν κι άλλες υποθέσεις και η ΑΕΚ δεν συμμορφωθεί με τις αποφάσεις, μπορεί να τιμωρήσει την ομάδα με αφαίρεση βαθμών.

Κάτι που αν συμβεί και με δεδομένες τις αγωνιστικές αδυναμίες, θα είναι καταδικαστικό για την παραμονή της ομάδας στη Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου