#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Καμίνης: "Δεν θα ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιώργος Καμίνης, ξεκαθάρισε πως ο Δήμος Αθηναίων θέλει να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και ότι δεν θα δώσει έγκριση για γκρέμισμα της "Λεωφόρου" προτού χτιστεί το νέο "πράσινο" σπίτι.



το θέμα της Διπλής Ανάπλασης: "Για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ ακριβό να παίζει στο ΟΑΚΑ. Στον βαθμό που μπορεί να γίνει νόμιμα να παίξει στη Λεωφόρο, κάτι που φαίνεται πως μπορεί να γίνει, ο Δήμος θα βοηθήσει όσο μπορεί. Εξετάζουμε γενικότερα το θέμα της Διπλής Ανάπλασης. Ο Δήμος θέλει να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό για να αναβαθμιστεί όλη η περιοχή".

το κατά πόσο στηρίζει τις προσπάθειες για το γήπεδο ο Δήμος: "Καλλιεργείται μία φημολογία πως ο Δήμος δεν θέλει να γίνει το γήπεδο και η Διπλή Ανάπλαση. Είναι υποβολιμαίες φήμες. Ο Δήμος θέλει να γίνουν και τα δύο. Δεν πρόκειται να ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι σαφές".

το ενδεχόμενο υπογειοποίησης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας: "Από τη στιγμή που θα γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου για να ανασάνει όλη η περιοχή. Ας γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ας γκρεμιστεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και μετά μακάρι να έχουμε τα λεφτά και τη δυνατότητα να υπογειοποιήσουμε τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου