#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Τη θέλουν και το δείχνουν

Το ενδιαφέρον των Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έμεινε στα λόγια. Οι πράξεις-όπως η χθεσινή τους επίσκεψη στα Σπάτα-μαρτυρούν πως έχουν σοβαρές προθέσεις για την «Ένωση» και πως η συμφωνία, παρότι ακόμη δεν έχει επιτευχθεί, είναι σε καλό δρόμο.


Οι δύο άνδρες ξεναγήθηκαν χθες για περίπου μισή ώρα από τον Ανδρέα Δημητρέλο στο προπονητικό κέντρο, συναντήθηκαν με τους Θωμά Μαύρο, Βασίλη Τσιάρτα και Χρήστο Κωστή και παρότι δεν έγινε συζήτηση επί της ουσίας, έκαναν συνεχείς ερωτήσεις που αφορούσαν από αγωνιστικά ζητήματα μέχρι οργανωτικά και από οικονομικά μέχρι τις ακαδημίες της ομάδας. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος Χάρις Δημητρέλου, όπου τον ρώτησε αν η ΑΕΚ θα νικήσει τον Άρη την Κυριακή. «Θα κερδίσουμε, αλλά μετά θα πρέπει να μείνετε εδώ, γιατί θα σημαίνει πως μας φέρατε γούρι», απάντησε ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο «Mr Fix It» είπε με νόημα: «Μακάρι να χρειαστεί να μείνω εδώ για πάρα πολύ καιρό». «Πάμε καλά, είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται ακόμη υπομονή», έλεγε με τη σειρά του ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Λίγο μετά αναχώρησαν και γευμάτισαν στη Γλυφάδα με τον Βασίλη Βιντιάδη, πατέρα του Δημήτρη και επικεφαλής των επιχειρήσεων της οικογένειας. Όμως δεν σταματούν εδώ… Πριν την αυριανή τους παρουσία στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Άρη, θα επιθεωρήσουν την έκταση όπου βρισκόταν το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ίσως, δε, αυτό γίνει με ελικόπτερο (!) για να διαμορφώσουν καλύτερη άποψη.

Η πρόθεση, συνεπώς, υπάρχει. Τι περιμένουν οι δύο άνδρες; Αφενός την ολοκλήρωση του ελέγχου των στοιχείων της ΠΑΕ, που εν συνεχεία θα ταυτοποιηθούν από τον έλεγχο ορκωτών λογιστών. Και στη συνέχεια κάποια ζητήματα που αφορούν το κράτος, με πρώτο και κυριότερο τη ρύθμιση των χρεών του συλλόγου, πιθανώς και κάποια επιχορήγηση για την κατασκευή του γηπέδου. Είναι πιθανό το deal να μην έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου. Ο χρόνος πιέζει καθώς τα χρέη συσσωρεύονται, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν.

Κατέληξε στο σχήμα

Ο Βαγγέλης Βλάχος φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ΑΕΚ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (20:30). Σε διάταξη 4-2-3-1 ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Κουτρουμπής και Γιάγκο στόπερ (στον πάγκο ο Μπουγαΐδης), οι Αρκούδας και Κοντοές στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, αμυντικά χαφ οι Ρίκκα και Κορδέρο, με τον Γκερέιρο σε ρόλο επιτελικού μέσου, δεξιά του τον Φούντα και αριστερά τον Λαγό, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Κατσικοκέρης. Μοναδική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου (μετά την αποβολή του στην Ξάνθη) Κουρέλλα. Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά την απογευματινή προπόνηση (18:30), με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου